top of page

Welkom!

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2023

Daar gaan we dan, de eerste blog van Licentie2GO op de werkenbij pagina.


Allereerst welkom! Welkom op onze website en super leuk dat je interesse hebt in Licentie2GO.


Waarschijnlijk ben je geïnteresseerd in het bedrijf, wie daar nu werken of misschien wel in de cultuur welke er heerst. Daar kan ik kort maar krachtig over zijn: familiecultuur. Eén met een Twentse nuchterheid. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Iedereen komt uit Twente of uit de regio's naast Twente.


Maar wie zijn nu die mensen die bij Licentie2GO werken?

Dames en heren die met veel passie en liefde in teamverband werken aan de organisatiedoelstellingen. Leeftijdscategorie variërend van 17 tot en met pensioenleeftijd. Mensen die houden van een grapje, gezelligheid en vermaak. Wie geen uitdaging uit de weg gaan en elkaar helpen om teamdoelen te bereiken. Mensen die af en toe thuiswerken, maar het liefst op kantoor aanwezig zijn. En er worden nieuwe vriendschappen gesloten. Je ziet mensen opbloeien en groeien. Dat is waar wij trots op zijn!


Waarom Licentie2GO?

Jij werkt voor ons en wij werken voor jou! Dat zie je terug op de werkvloer. Op jouw eerste werkdag ligt er een welkomstpakket klaar. Jij krijgt een hoog-laag bureau met een ergonomische bureaustoel. Op maandag wordt er lunch bezorgd inclusief fruit voor de hele week dat iedereen mag pakken. Op vrijdag is er een VrijMiBo (voor diegene die denken: "HUH wat is dat?". VRIJdagMIddagBOrrel). De week goed beginnen en de week goed afsluiten met gezelligheid! 1 keer per jaar is er een personeelsfeest en 1 keer per jaar een bedrijf barbecue (elk dieet of wens is mogelijk). 1 keer per kwartaal organiseren we een gezellige activiteit op een avond op kantoor. Denk dan aan een gameavond, pokeravond, speciaal bier avond, etc. Alle ideeën zijn welkom. Met kerst een goed gevuld kerstpakket en dan sluiten wij het jaar altijd in stijl af. We stoppen er eerder mee, borrelen samen en gaan op tijd naar huis.


Kies voor jezelf! Wees bewust van jouw balans tussen werk en privé. Heb je daar moeite mee? Dan kun je altijd bij ons terecht voor tips & tricks. Niets is vervelender dan niet lekker in je vel zitten. Wij staan altijd voor je klaar zoals jij ook voor ons klaar staat.


Zien wij jou terug bij Licentie2GO? Kijk dan bij onze openstaande vacatures of de vacature er voor jou tussen zit!

dame die op een toetsenbord aan het typen is

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page