top of page

Sollicitatieprocedure

Stenen treden

1

Kennismakingsgesprek

Onder een genot van een kop koffie/thee/water leren wij elkaar beter kennen. Tijdens dit gesprek komt vooral jouw toekomst aan bod en wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ook komt de vacature ter sprake en zal er een rondleiding plaatsvinden door het bedrijf. Dit gesprek duurt maximaal een uur. 

 

Is er een klik? Top! Dan willen wij jou zeker uitnodigen voor een tweede gesprek. Yvonne van HR belt jou voor het maken van een afspraak en zal inhoudelijk iets vertellen over de volgende afspraak.

2

Tweede gesprek

Tijdens dit gesprek zit de manager of collega van de desbetreffende afdeling erbij. Dit is immers de collega waarmee je samen gaat werken. Wij gaan dieper in op de vacature en mogelijk is het nodig om een assessment te doen of jij inderdaad geschikt bent voor de functie. Niks spannends, maar we testen d.m.v. een opdracht of je bepaalde competenties bezit die wij als vereisten hebben voor de functie. Dit gesprek duurt maximaal 1,5 uur. 

Willen wij met elkaar verder? Dan zal Yvonne je een aanbod sturen met daarbij een uitnodiging om het contract te tekenen.

3

Contract tekenen

Welkom nieuwe collega!

 

Super tof dat je wil deelnemen aan het team en organisatie om samen verder te groeien en doelstellingen te gaan bereiken.  .

 

Dit leuke avontuur willen wij heel graag met jou samen aangaan. 

Het contract ligt klaar om getekend te worden. Samen lopen wij over de afdeling en zal je kennismaken met je nieuwe collega's. 

Teken jij je contract op vrijdagmiddag? Leuk! Doe je gezellig mee met de vrijmibo? 

bottom of page