top of page

Wie zijn wij?

Licentie2GO: de nummer 1 softwarespecialist! Dagelijks adviseren wij duizenden klanten om de juiste software te kopen, maar vooral om de software op de juiste manier te gebruiken. Ons doel is om met een team van specialisten onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen. Dit alles heeft geresulteerd in de nummer 1 positie op de reviewsite Trustpilot!

De missie van de Licentie2GO is om klanten en zakelijke gebruikers digitaal geluk (“digital happiness”) te bieden. Licentie2GO ondersteunt klanten in hun digitale omgeving om gelukkig, veilig en vrij te zijn en elke dag digitale technologieën te gebruiken in hun persoonlijke- en zakelijke leven.

Het is onze visie om klanten te begeleiden bij het vinden van de beste oplossing die past bij hun situatie. Bij het implementeren van die oplossing begeleiden we klanten om het maximale uit hun aankoop te halen. Maar het gaat niet om de software alleen. Het gaat om het vertrouwen in het product. Kortom; we leveren bijvoorbeeld geen beveiligingssoftware, wij leveren een veilig gevoel.

Zo kun jij je (als klant) focussen op wat belangrijk is in je eigen dagelijkse (zakelijke) leven. 

Wij zijn een van de snelst groeiende (consumenten-) softwarebedrijven in Europa. En hebben daarmee een visie die veel breder is dan alleen ons eigen taaltje. Ook werken wij in meerdere landen, in meerdere talen en met een enorme bak aan techniek die in-house ontwikkeld wordt.

"CHO" 

Chief Hugs Officer! 

Maak kennis met Nala! 

 

Zij is de kantoorhond van Licentie2GO! Een Labradoodle die graag met iedereen knuffelt. Zij houdt ervan om je na een paar uurtjes mee te nemen naar buiten voor een frisse neus. En mocht je niet helemaal je dag hebben, is zij er om je weer op te vrolijken. 

MicrosoftTeams-image (3)_edited.jpg

Twente

Wij zijn gevestigd in het mooie Twente! Dichtbij de snelweg en ook knooppunt Azelo: Je kunt ons via diverse kanten bereiken met de auto. Reis je liever met het OV? Ook dan hoef je niet ver te lopen. Er zit een bushalte om de hoek.

Je hoeft geen Twents te spreken om voor ons te mogen werken. Gewoon Nederlands is prima!

barbecue
Een greep uit de activiteiten die wij al gedaan hebben. Toekomstige activiteiten zijn een groot geheim en worden om die reden nog niet verklapt. 
bottom of page