top of page

Het werken bij Licentie2GO - Kim

Wie ben ik?

Laat ik mijzelf even kort voorstellen: mijn naam is Kim Heilig en ik ben momenteel twee jaar werkzaam bij Licentie2GO. Ik houd ervan om sportief bezig te zijn, daarom ben ik meerdere keren per week in de sportschool te vinden en houd ik er altijd van om een rondje te lopen met collega’s (en de kantoorhonden). Naast sport ben ik een enorme filmliefhebber, houd ik hier en daar van een goed feestje en af en toe speel ik op mijn Nintendo Switch. Een fun fact: ik speel regelmatig Minecraft met collega’s in een wereld die is vernoemd naar het bedrijf.


Hoe ben ik bij Licentie2GO terecht gekomen?


In 2021 begon de laatste fase van mijn studie: afstuderen. Ik had in oktober een oproep gedaan op LinkedIn dat ik op zoek was naar een afstudeerplek. Licentie2GO had mij gevraagd om op gesprek te komen en dat verliep super goed. Na twee gesprekken kreeg ik te horen dat ik mocht starten in februari 2021 als afstudeerstagiaire SEO/SEA. Ik kreeg tijdens mijn afstudeerperiode de vraag of ik wilde blijven nadat ik afgestudeerd was. Natuurlijk zei ik ja op dat aanbod! Zo’n mooie kans wilde ik niet afslaan en ik heb nog steeds 0,0% spijt, ik zou momenteel nergens anders willen werken.


Welke functie heb ik?


De officiële functie die ik heb is Marketing & Advertising Specialist. Ik houd mijzelf onder andere bezig met het SEO optimaliseren van de website. Daarnaast werk ik ook aan conversie optimalisatie. Denk hierbij aan e-mail templates optimaliseren voor verlengende klanten of informatie artikelen schrijven om klanten te helpen bij het maken van een beslissing

Dit is nog een klein gedeelte van de werkzaamheden die ik doe, maar ik ga er niet een té lang verhaal van maken! Alles wat te maken heeft met online marketing, dat is waar ik elke dag mee bezig ben.


Wat is mijn ervaring met werken bij Licentie2GO?


Ik begon als stagiaire en ben inmiddels al 1,5 jaar werkzaam als marketeer. Ik ben altijd behandeld als volledige medewerker en dat vond ik super fijn. Ik heb nooit “stagiaire klusjes” hoeven doen en als ik mijn werk goed had gedaan dan kreeg ik dat ook te horen. Als student is die bevestiging heel fijn.

Ook vond en vind ik het contact tussen collega’s fijn. Als stagiaire kon ik alles vragen aan mijn collega’s, dat hielp mij enorm met mijn afstudeeronderzoek. Daarbij werd ik enorm goed en oprecht begeleid door Robbin, hij heeft mij gevormd tot de markteer die ik nu ben.

Daarnaast vind ik de werksfeer enorm fijn. Wij als team werken hard maar er is altijd tijd voor een grapje tussendoor. De humor verbind ons ook als organisatie. Licentie2GO heeft een eigen soort humor, dat kunnen mijn collega’s beamen. Dit waren redenen genoeg voor mij om te blijven werken na mijn afstudeerperiode. Ik heb nog niet eerder gewerkt bij een bedrijf als Licentie2GO. Licentie2GO is uniek: de werksfeer, de collega’s, de humor, het werk, de gezelligheid, het contact met elkaar, alles. Wat vind ik het leukste aan Licentie2GO?

  • Dex en Nala (de kantoorhonden)

  • De fijne werksfeer, je wordt gehoord, gezien en geaccepteerd

  • Leuke collega’s met dezelfde interesses en humor

  • Het laagdrempelige contact, je kunt altijd terecht bij een leidinggevende (of andere collega)

  • De waardering voor de werknemers van Robbin en Yvonne

  • Gezamenlijke lunch op Maandag + vrijmibo + bedrijfsuitjes


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page