top of page

Het werken bij Licentie2GO - Stefan

Bijgewerkt op: 5 jun. 2023

Wie ben ik?

Mijn naam is Stefan Bakker, vader van 3 fantastische kinderen en man van een liefdevolle vrouw! Bijna 6 jaar werkzaam bij Licentie2GO; Time flies when you are having fun! Ik hou ervan om naar sport te kijken; Op televisie kijk ik graag naar voetbal en Formule 1 en op de zaterdagen ben ik fanatiek supporter van twee van mijn kinderen. Zij spelen bij de plaatselijke voetbalvereniging en in de hoop om de volgende Messi te worden.

Naast sport kijken ben ik een enorme craft beer liefhebber; Vooral barrel-aged stouts en fruitige IPA’s zijn vaak in mijn glas te vinden. Mijn favoriete brouwer is de Moersleutel. Ik heb zelfs een abonnement van ze zodat ik nooit de nieuwste releases hoef te missen! Last but not least; Ik ben echt een gezelligheidsmens. Feestjes en partijen? Ik ben er bij! Het gaat mij vaak niet gek genoeg!


Hoe ben ik bij Licentie2GO terecht gekomen?

In 2017 werd ik gebeld door een recruitment bureau waar ik bij mijn vorige werkgever mee heb samengewerkt. Ze vertelde me dat ze contact hadden gehad met een softwarebedrijf dat advies zocht over hoe je een klantenserviceafdeling opzet én onderhoud. Die iemand was Robbin en hij bleek eindbaas van Licentie2GO te zijn.


Het recruitment bureau zag dat Licentie2GO en mijn vorige bedrijf veel parallellen hadden en vroeg mij om Robbin van advies te voorzien. Wat zij niet wisten, was dat ik op dat moment op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Toen ik dat kenbaar maakte, bleek één en één opeens twee te zijn. Ik ben in gesprek gegaan en vanaf het eerste moment voelde dat goed en vertrouwd. Na de handtekening te hebben gezet, ben ik gestart en heb ik de volledige klantenservice opgezet met als resultaat de nummer 1 positie op vele reviewsites!


Welke functie heb ik?

Begonnen als klantenservice manager, medio 2022 doorgegroeid naar operationeel manager. Dit omvat de dagelijkse gang van zaken op onze marketing, inkoop en klantenserviceafdeling. Ik zorg dat al onze processen goed verlopen en bedenk nieuwe initiatieven zodat we nog efficiënter en fijner kunnen (samen)werken.


Ik streef naar een optimaal functionerende structuur en hou me bezig met het dagelijks beheren en bewaken van de organisatie en alles wat daar bij komt kijken. Of het nou een instructieset is met de beste uitleg voor onze klanten, de planning van onze specialisten tijdens de feestdagen of promoties vanuit onze vendoren; Dikke kans dat ik daarbij betrokken ben!
Wat is mijn ervaring met werken bij Licentie2GO?

Vanaf de eerste dag hebben we uitgesproken dat we de nummer 1 softwarespecialist zijn en daar zijn we altijd trouw aan geweest. Uitgaan van eigen kracht, efficiënt werken en blijven geloven in onze visie heeft ons gebracht tot waar we nu zijn; Een daadkrachtige organisatie met oog voor onze medewerkers en het besef dat als we samenwerken we grootste dingen kunnen bereiken.


De flexibele opstelling vanuit Licentie2GO is erg fijn. Wij denken altijd met je mee, luisteren naar jou als persoon en zorgen ervoor dat jij goed in vel zit. Of het nu werktechnisch of persoonlijk is; Met alles waarmee je zit, daarmee kun je bij ons terecht.


Het onderlinge contact tussen alle medewerkers ervaar ik als zeer prettig. Niemand voelt zich “meer” of “beter” dan een ander waardoor iedereen benaderbaar is en openstaat voor feedback of kritiek; Inclusief de eindbaas (Robbin), HR manager (Yvonne) en operationeel manager (ondergetekende) 😉. Elke medewerker heeft een eigen specialisme. Vanuit dit specialisme stimuleren we je om op een positief kritische manier jouw bevindingen met ons te delen. Breng je dat allemaal samen, dan durf ik gerust te stellen dat we de nummer 1 softwarespecialist in Europa zijn en belangrijker: blijven!Wat vind ik het leukste aan Licentie2GO?

· Waardering voor wie je bent en wat je doet.

· Platte organisatie, korte lijntjes en het onderlinge contact is laagdrempelig.

· Iedereen wordt gezien, gehoord en geaccepteerd zoals hij / zij / het / hun is.

· Iedereen leert van elkaar en staat open voor elkaar.

· Een constructieve, gezonde familiesfeer.

· De gezamenlijke lunch op maandag, de vrijdagmiddag borrel en alle bedrijfsuitjes.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page